Uutiset

Savonlinnan Järvipelastajien puheenjohtaja vaihtuu

21.11.2023

Savonlinnan Järvipelastajat sai maanantaina pidetyssä kokouksessa uuden puheenjohtajan. Kaksi kaksivuotiskautta yhdistystä vetänyt Mikael Fyhr luovutti vetovastuun Timo Kaiposelle. Timolla on pitkä ja vankka kokemus järvipelastustoiminnasta.

Hallituksessa jatkavat varapuheenjohtajana Petri Rahunen ja jäseninä Ville-Pekka Hokkanen, Olli Laitinen, Satu Pöllänen ja Matti Karhu.

Syyskokouksessa palkittiin ansioituneita aktiiveja. Suomen Meripelastusseuran ansiomitalin sai Anne Kosonen ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta toiminnasta. Anne on toiminut mm. yhdistyksen varapuheenjohtajana, koulutusvastaavana, tiedotusvastaavana sekä Meripelastusseuran luottamustehtävissä valtuuston jäsenenä ja markkinointi- ja viestintätoimikunnan jäsenenä.

Ansiomerkki luovutettiin Satu Pölläselle, joka toimii yhdistyksen koulutusvastaavana. Harrastusmerkin saivat Joonas Pentikäinen, Olli Laitinen ja Ville-Pekka Hokkanen. 

Olli palkittiin myös Vuoden Gasti -tunnustuksella hyvin aktiivisesta ja oma-aloitteisesta toiminnasta hälytysmiehistössä.

Syyskokous hyväksyi ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Henkilöjäsenmaksuksi päätettiin 42 euroa ja yhteisöjäseniltä 100 euroa. Trossijäsenmaksu on 98 euroa.

Subscribe to Uutiset
Tekninen toteutus: W3 Group