Tule mukaan!

Pelastusveneemme päivystävät 24 tuntia vuorokaudessa avovesikautena, valmiina lähtemään onnettomuuden sattuessa.

Pelastusveneiden miehistö koostuu vapaaehtoisista järvipelastajista, jotka eivät saa palkkaa työstään. Yhdistys aktiivijäsenineen vastaa alusten ylläpidosta ja sen aiheuttamista kustannuksista. Jäsenmaksut ja lahjoitukset ovat merkittävä yksittäinen tulonlähteemme.

Pidä pelastusveneet valmiudessa - Liity jäseneksi!

 

Henkilöjäsenyys 37 euroa vuodessa

Sinulle, joka haluat pitää pelastusveneet liikkeellä vuotuisella maksulla.

Valitse

Yhteisöjäsenyys 100 euroa vuodessa

Mikäli yrityksenne tai yhteisönne haluaa tukea toimintaamme voitte liityä yhteisöjäseneksi! Tuette hyvää asiaa ja edesautatte veneilijöiden turvallisuutta. Maksamanne jäsenmaksu menee lyhentämättömänä järvipelastustoimintaan.

Valitse

Mukaan vapaaehtoiseen meripelastustoimintaan

Vapaaehtoinen meripelastustoiminta vaatii sitoutumista, mutta antaa myös paljon. Kanssaihmisten auttaminen, mahdollisuus päästä vesille ilman omaa venettä sekä monipuolinen pelastus- ja merenkulkukoulutus ovat paketti, mitä mikään muu harrastus ei tarjoa.

Emme edellytä veneilykokemusta tai muuta erityisosaamista. Halu auttaa, into oppia uutta ja mahdollisuus sitoutua aikaa vievään harrastukseen riittävät. Mukana on sekä miehiä että naisia, ja naisten osuus kasvaa koko ajan. Ammattialoja on edustettuina sairaanhoitajasta kirjanpitäjään ja palomiehestä kosmetologiin. Ja jokaisesta voi tulla yhtä hyvä meripelastaja!

Valitse

Trossi-jäsenyys 88 euroa vuodessa

Henkilöjäsenyys veneilijälle joka täysimääräisesti haluaa hyödyntää Meripelastusseuran palveluita Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Torssi-turvan saat 88 € vuodessa. SPV:n jäsenseurojen jäsenille trossin hinta on 78 euroa.

Valitse

 

Tekninen toteutus: W3 Group