Uutiset

Päivystyskausi päätökseen

4.12.2017

Savonlinnan Järvipelastajien päivystys on tältä vuodelta päättynyt. Kausi oli jonkin verran vilkkaampi edelliseen vuoteen verrattuna.

Tehtäviä on tähän mennessä kertynyt kaikkiaan 109 kappaletta, joista yli 80 on ollut erilaisia avustus- ja pelastustehtäviä. Muita tehtäviä ovat esimerkiksi veneily- ja väyläturvallisuuteen liittyvät keikat.

Vaikka ympärivuorokautinen päivystys päättyi, on PV Pärske vielä vedessä, sillä yksikölle on tiedossa vielä muutama tehtävä joulukuun puolella.

Päivystyskauden aikana aluksille kertyi peräti 173 meripäivää ja pelastusalusten mittariin noin 2900 merimailia. Yhdistyksen miehistöiltä sai apua 155 henkilöä ja 59 alusta. 

Kauden suurin yksittäinen ponnistus yhdistykselle oli syyskuun alussa pidetyt valtakunnalliset meripelastustaitokilpailut. Kisa kokosi kaupunkiin noin 200 kilpailijaa ja kilpailua seuraamaan tullutta henkilöä. Järjestelytehtävissä toimi ansiokkaasti kaikkiaan 96 henkilöä. 

Savonlinnassa hälytysmiehistössä toimi kauden aikana 25 henkilöä ja aktiivijoukon kokonaisvahvuus on yli 40 järvipelastajaa. 

Yhdistyksen aktiivit vapaaehtoiset ovat antaneet ison panoksen veneilyturvallisuuden hyväksi. Erittäin iso kiitos kaikille päivystyksiin, tehtäville ja harjoituksiin osallistuineille sekä muille yhdistyksen aktiivijäsenille sekä tukijoillemme! 

Subscribe to Uutiset
Tekninen toteutus: W3 Group