Uutiset

Syyskokous hyväksyi uudet säännöt

15.11.2017

Yhdistyksen syyskokouksessa hyväksyttiin uudet säännöt, jotka muun muassa mahdollistavat sähköisen osallistumisen yhdistyksen kokouksiin. Sääntömuutos käsitellään vielä toisessa yleisessä kokouksessa ensi vuoden alkupuolella. Vuoden Gasti -tunnustuksella palkittiin kansimies Matti Karhu.

Lisäksi syyskokous hyväksyi vuoden 2018 talousarvion ja toimintasuunnitelman, jossa painopisteinä ovat operatiivisen toimintakyvyn ja erityisesti valmiustoiminnan kehittäminen, miehistö- ja päällystökoulutus sekä pelastusasemahankkeen loppuun saattaminen.

Vuoden Gasti -tunnustus

Kokouksessa luovutettiin kaikkien aikojen ensimmäinen Vuoden Gasti -tunnustus. Se voidaan myöntää yhdistyksen aktiivijäsenelle, joka on kauden aikana toiminut erityisen ansiokkaasti yhdistyksen ja järvipelastustoiminnan hyväksi.

Vuoden Gasti 2017 on kansimies Matti Karhu, joka on osallistunut toimintaan erittäin aktiivisesti. Päivystysvuorokausia hänelle on kertynyt peräti 90 ja aiemmin opittuja taitoja hän on hionut yli 20 viikkoharjoituksessa. Keikoille Vuoden Gasti on ollut valmis lähtemään mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin edelleen Esa Hirvonen. Erovuoroisista hallituksen jäsenistä valittiin uudelle kaudelle Kari Jalkanen ja Eero Palsa. Uutena jäsenenä hallitukseen tuli Pasi Lensu. 

Subscribe to Uutiset
Tekninen toteutus: W3 Group