Uutiset

Ennätyksellisen pitkä kausi päätökseen

20.11.2015

Savonlinnan Järvipelastajien kulunut kausi oli monella tapaa ennätyksellinen. Päivystys pyöri pitempään kuin koskaan aikaisemmin, peräti 212 vuorokautta. Alukset liikkuivat enemmän kuin koskaan aikaisemmin, yhteensä 135 meripäivää. Tehtäviä kirjattiin eniten yhdistyksen historiassa ja harjoituksia pidettiin huomattavasti aikaisempia vuosia enemmän.

Savonlinnan Järvipelastajien päivystyskausi päättyi tänään, kun VES 828, tutummin PV Uuras nostettiin telakalle. Yhdistyksen toinen alus, VES 8282 (PV Pärske) siirrettiin säilytyshalliin jo pari viikkoa sitten. 

Kulunut kausi on ollut kaikkien aikojen vilkkain yhdistyksen historiassa. Savonlinnan yksiköiden suorittamia avustus- ja hälytystehtäviä on tähän mennessä kirjattu 90 kappaletta, kun viime vuonna niitä kertyi 75 kpl. 

PV Uuras suoritti, turvavene- ja valistustehtävät mukaan lukien, yhteensä 84 tehtävää ja PV Pärskeelle kertyi 24 tehtävää. Yhdistyksen miehistöiltä sai apua 60 alusta ja 124 henkilöä.

Päivystyskauden pituus oli tänä vuonna niin ikään ennätyksellisen pitkä, peräti 212 vuorokautta. Kausi alkoi 22. huhtikuuta ja päättyi siis tänään. Tuona aikana aluksille kertyi yhteensä 135 meripäivää.

Kauden aikana on panostettu erityisesti koulutukseen. Koulutus- ja harjoitustilaisuuksia pidettiin kaikkiaan 80 kappaletta ja niistä kertyi yli 2800 henkilötyötuntia.

Iso kiitos kaikille päivystyksiin, tehtäville ja harjoituksiin osallistuineille sekä muille yhdistyksen aktiivijäsenille ja toiminnan tukijoille! Teitä kaikkia tarvitaan, jotta voimme tarjota vapaaehtoisten järvipelastajien panosta veneturvallisuuden edistämiseksi myös ensi kesänä!

Subscribe to Uutiset
Tekninen toteutus: W3 Group